Parrot AR.Drone 2.0

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Parrot AR.Drone 2.0

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Parrot AR.Drone 2.0 is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Parrot AR.Drone 2.0

Parrot AR.Drone 2.0

Met deze high tech Quadricopter van Parrot kunt u alle kanten op en heeft u een geweldige accessoire in huis. Ga met de Parrot AR.Drone de lucht in en bestuur het apparaat met uw Apple iPhone, iPod Touch, iPad of Android smartphone (Android versie 2.2 of hoger). Door middel van een WiFi-verbinding kunt u uw toestel eenvoudig aan de Quadricopter koppelen. Wanneer uw vrienden ook over een Parrot AR.Drone beschikken kunt u een echte dogfight houden. Met de applicatie die u kunt downloaden zal uw telefoon of tablet de videobeelden van de Quadricopter doorgeven waarna u kunt beginnen met het uitvechten! Natuurlijk kunt u met de camera ook geweldige beelden maken, immers de wereld ziet er heel anders uit vanaf de maximale hoogte van 40 meter! U kunt 720p HD filmpjes maken met de AR.Drone, echt goed beeld dus!

Data verwerking

Natuurlijk moet de AR.Drone heel wat informatie verwerken en gelukkig kan het apparaat die informatiestroom aan! Mede dankzij de 1GHz Cortex A8 processor en 1GB aan RAM werkgeheugen hoeft u zich geen zorgen te maken over een niet reagerend toestel. Verder is het handige aan dit toestel dat elk onderdeel te repareren is, de instructiefilmpjes zijn wijdverspreid op het internet.

 

Specificaties Parrot AR.Drone 2.0

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart