Parrot Airborne Cargo Travis

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Parrot Airborne Cargo Travis
Productafbeelding van de Parrot Airborne Cargo Travis
Productafbeelding van de Parrot Airborne Cargo Travis

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Parrot Airborne Cargo Travis is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Parrot Airborne Cargo Travis

Parrot Airborne Cargo Travis

Een stap in de toekomst; de Parrot Airborne Cargo Travis gaat je grenzen verleggen! Deze minidrone is de perfecte uitlaatklep van jouw creatieve uitspattingen. Download de Freeflight 3 app uit de Google Play Store of de Apple Store en kruip achter het stuur van jouw quadricopter. De intuïtieve besturing zorgt ervoor dat iedereen deze drone kan besturen en ook tegen ongelukjes is deze robuuste drone beschermd. De drone zelf weegt maar 57 gram, maar beschikt desondanks over uiterst goede stabiliteit. Dankzij de 3-as gyroscoop blijft jouw drone altijd recht vliegen en kun je gemakkelijk de coolste stunts uithalen. Salto's, barrel rolls en andere vloeiende wendingen; deze drone kan het allemaal!

Helemaal van jou

De Parrot Airborne Cargo kan op vele manieren gepersonaliseerd worden, mede dankzij de vijf locaties op de drone waar je verschillende voorwerpen op kan klikken, zoals lego, minipilootjes en nog veel meer. Deze taxi-kleurige quadricopter beschikt over een kleine ruimte waar je voorwerpen kan opbergen, die je met deze cargo-drone kunt vervoeren. Zorg er wel voor dat het gewicht eerlijke verdeeld is over de vier vleugels, zodat je drone recht blijft vliegen! Onderop de drone vind je een camera, waar je de leukste en origineelste foto's mee kunt maken. Met de Joystick-functie kun je ook filmen met je smartphone of tablet terwijl je je drone bestuurt. Zo kun je dus je drone filmen terwijl je er de vetste tricks mee uithaalt. Deel deze video's meteen met je vrienden en familie, zodat iedereen onder de indruk raakt van jouw futuristische gadget!

De toekomst is nu

Drones worden steeds meer en steeds sneller een groot onderdeel van de toekomst. Ze worden met de dag populairder en het zal niet lang gaan duren voordat drones meer gezien zullen gaan worden, ook voor praktische toepassingen. De Parrot Airborne Cargo Travis is een grote stap in deze richting. Hij geeft je een indruk van hoe de drone-wereld een aanvulling is op ons dagelijks leven en nog veel meer zal worden. Voorlopig kun je genieten van een onuitputtelijke bron aan plezier, waar je altijd nieuwe dingen mee kan ontdekken.

 

Geschikte telefoons en tablets

De Parrot Airborne Cargo Travis is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Parrot Airborne Cargo Travis

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-06-23

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Geel