Parrot Airborne Cargo Mars

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Parrot Airborne Cargo Mars
Productafbeelding van de Parrot Airborne Cargo Mars
Productafbeelding van de Parrot Airborne Cargo Mars

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Parrot Airborne Cargo Mars is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Parrot Airborne Cargo Mars

Parrot Airborne Cargo Mars

De Parrot Airborne Cargo Mars is een drone die je eenvoudig kan besturen via je smartphone of tablet. Deze futuristische gadgets worden met de dag populairder, zowel voor het vermaak als voor praktische doeleinden. Deze Airborne Cargo Mars is een minidrone waar je gegarandeerd vele uren plezier aan zult beleven. De besturing is heel eenvoudig, je kunt deze quadricopter namelijk besturen door middel van een app op je smartphone of tablet. Deze app kun je downloaden in de Google Play Store of de Apple Store. Luchtfoto's maken was nog nooit zo eenvoudig als met de camera onderop deze drone, die je kunt besturen via de app. Ook kun je terwijl je de drone bestuurt, een filmpje maken met je telefoon. Zo deel je jouw drone-ervaringen gemakkelijk en snel met je eigen smartphone. Met deze hippe gadget zet jij een grote stap richting de toekomst!

Je eigen piloot

Met de Freeflight 3 applicatie op je smartphone of tablet is het besturen van je Parrot Airborne Cargo Mars heel eenvoudig. Met een simpele swipe laat je jouw drone de gekste tricks uitvoeren. De uiterst behendige drone maakt met gemak vloeiende wendingen en met één vinger op je scherm laat je je drone acrobatische salto's maken, voorover en achterover! De Cargo Mars is bijzonder stabiel, dankzij de drie-assige gyroscoop. Deze futuristische technieken zorgen ervoor dat jouw drone altijd stabiel blijft, zodat iedereen hem kan besturen. Ook beschikt de Parrot Airborne Cargo over de exclusieve Free Fall Takeoff functie; de drone stabiliseert zichzelf automatisch wanneer je hem loslaat in de lucht. Je kunt je drone dus letterlijk het luchtruim in gooien! Stijg op en treed binnen in de wereld van de (drone)piloten!

Grenzeloos

De Parrot Airborne Cargo Drone kan volledig worden gepersonaliseerd.. Op vijf verschillende plekken op de drone kunnen lego-blokjes of poppetjes worden geplaatst, zodat je jouw drone kunt uitrusten met een mini-piloot of pakketjes kunt laten meenemen. Zorg er wel voor dat het gewicht goed verdeeld is, zodat je drone recht blijft vliegen. Dankzij deze mogelijkheden zit er geen limiet op het uiten van jouw creatieve uitspattingen. Met deze quadricopter ben je volledig uitgerust voor het ontdekken van de nieuwe wereld van de drones.

 

Geschikte telefoons en tablets

De Parrot Airborne Cargo Mars is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Parrot Airborne Cargo Mars

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-06-23

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit