PanzerGlass Screenprotector Apple iPhone 6/6S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de PanzerGlass Screenprotector Apple iPhone 6/6S

Klanten zijn blij met:

 • Extra heldere screenprotector
 • Beschermt tegen krassen
 • Makkelijk aan te brengen

Uitgebreide specificaties

De PanzerGlass Screenprotector Apple iPhone 6/6S is niet meer leverbaar.

Naar alle screenprotectors

Beschrijving van de PanzerGlass Screenprotector Apple iPhone 6/6S

PanzerGlass Screenprotector Apple iPhone 6/6S

De PanzerGlass Screenprotector Apple iPhone 6/6S is een indrukwekkend stukje technologie. Met dit flinterdunne laagje van slechts 0,4 mm bescherm je je iPhone tegen krassen, stoten en valpartijen. Deze screenprotector is gemaakt van een materiaal dat tot wel negen keer harder is dan normaal glas. Zo is je iPhone-scherm optimaal beschermd tegen lelijke krassen en andere schade. Door de dunne vorm in combinatie met de perfecte pasvorm voor je iPhone 6/6S, merk je bijna niet dat je deze screenprotector gebruikt. De aanraakgevoeligheid van je scherm gaat er namelijk niet op achteruit. Dit betekent ook dat je gewoon gebruik blijft maken van 3D Touch. Bovendien heeft deze screenprotector een speciale coating waardoor ook vettige vingerafdrukken tot het verleden horen.

Let op!

Sommige displays zijn aan de zijkanten een klein beetje afgerond. Daardoor past er geen screenprotector op tot de rand, maar alleen op het gedeelte dat vlak is. Het kan hierdoor voorkomen dat een screenprotector iets kleiner is dan het scherm. Voor handige tips check de video hieronder.

Video's over de PanzerGlass Screenprotector Apple iPhone 6/6S

Belsimpel-productvideo voor de PanzerGlass Screenprotector Apple iPhone 6/6S

Geschikte telefoons en tablets

De PanzerGlass Screenprotector Apple iPhone 6/6S is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties PanzerGlass Screenprotector Apple iPhone 6/6S

 • Algemeen

  Aantal in verpakking 1

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden
 • Algemene Features

  Impact proof Ja
  Type Clear

  De kleur van het product.

  Kleur Nee