Ozobot Smart Programmable Robot Titanium Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Ozobot Smart Programmable Robot Titanium Black
Productafbeelding van de Ozobot Smart Programmable Robot Titanium Black
Productafbeelding van de Ozobot Smart Programmable Robot Titanium Black
Productafbeelding van de Ozobot Smart Programmable Robot Titanium Black

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Ozobot Smart Programmable Robot Titanium Black is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Ozobot Smart Programmable Robot Titanium Black

Ozobot Smart Programmable Robot Titanium Black

De Ozobot Smart Programmable Robot Titanium Black is de ultieme gadget voor elke robot-fan. Dit kleine robotje is een unieke manier om te beginnen met het opbouwen van een basis in informatica. De robot zit vol met mogelijkheden en brengt simpele codes tot leven en stelt iedereen in staat om zich te verdiepen in de wondere wereld van kunstmatige intelligentie. Ook kinderen kunnen geen genoeg krijgen van het grappige robotje. Deze Ozobot kan gemakkelijk geprogrammeerd worden om leuke spelletjes mee te doen, te dansen en alle kanten op te bewegen.

Ozocodes

De Ozobot wordt geprogrammeerd door kleurencodes te detecteren en aan de hand hiervan een actie te ondernemen. Het enige wat u nodig heeft is dus een wit vel papier en stiften in de kleuren rood, blauw, groen en zwart! Door deze kleuren in een bepaalde volgorde achter elkaar te tekenen laat u de Ozobot Smart Robot alle kanten op bewegen. Deze kleurensequenties zijn onderdeel van een simpele code genaamd Ozocodes. Maak de leukste routes en laat uw Ozobot tegen een ander racen! Deze robot zit vol met mogelijkheden en staat garant voor uren speelplezier!

Leren én spelen

Kinderen en volwassenen die met de Ozobot Smart Programmable Robot spelen leren een basis in technologie en kunstmatige intelligentie, vandaar dat deze robot de 2014 en 2015 Beste Robot-prijs heeft gewonnen. Door te spelen met kleurcodes krijgt u een impressie wat er allemaal mogelijk is met een stukje simpele kunstmatige intelligentie. De Ozobot beweegt op papier en op uw tablet of smartphone met de speciale Ozobot app. De Ozobot kan tot wel 500 voorgeprogrammeerde kleurcodes onthouden en hierop reageren. De Ozobot Smart Robot is uw perfecte partner in uw reis door de wereld van de computerwetenschap.

Geschikte telefoons en tablets

De Ozobot Smart Programmable Robot Titanium Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Ozobot Smart Programmable Robot Titanium Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-06-15

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart