Otterbox Symmetry Plus Stardust PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Plus Stardust PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro
Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Plus Stardust PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro
Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Plus Stardust PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

49,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Otterbox Symmetry Plus Stardust PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Otterbox Symmetry Plus Stardust PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro in huis.

Beschrijving van de Otterbox Symmetry Plus Stardust PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro

Zoek je een stevig hoesje voor je iPhone 12 or 12 Pro? Dan is de OtterBox Symmetry Plus Stardust TPU Back Cover Transparant iPhone 12/12 Pro misschien wel wat voor jou. Deze case is namelijk gemaakt van polycarbonaat. Dit materiaal is steviger dan TPU of siliconen en beschermt dus iets beter tegen vallen, stoten en krassen.

Door het transparante ontwerp kan je het design van je smartphone goed door de OtterBox Symmetry Plus Stardust TPU Back Cover Transparant iPhone 12/12 Pro heen zien. De glitters bieden toch een extra stukje vrolijkheid in het ontwerp zodat jouw iPhone tussen alle andere iPhone uit springt

Drie keer getest volgens Drop+-protocol

Otterbox wil dat jouw telefoon met een Otterbox-case overal op voorbereid is. Daarom testen ze hun hoesjes met het Drop+-protocol; een extra diploma die de case behaalt na een serie valtests bovenop de militaire standaard. Deze case heeft de standaard MIL-STD-test drie keer doorlopen, wat betekent dat hij 78 keer is laten vallen om de valbestendigheid te testen. Zo weet je zeker dat jouw telefoon écht bestand is tegen valpartijen en stoten.

Geschikte telefoons en tablets

De Otterbox Symmetry Plus Stardust PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Otterbox Symmetry Plus Stardust PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Kunststof Polycarbonaat
  Met stootrand Ja
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Anders