Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12 Pro Max

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12 Pro Max
Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12 Pro Max
Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12 Pro Max

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

49,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12 Pro Max alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12 Pro Max in huis.

Beschrijving van de Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12 Pro Max

Wil je ervoor zorgen dat je toestel goed beschermd is, dan is deze OtterBox Symmetry Plus PU Back Cover Transparant Apple iPhone 12 Pro Max een uitstekende keuze. OtterBox heeft ervoor gezorgd dat dit hoesje nauw aansluit, zodat je niet inleverd op functionaliteit.

Vind jij het ook zo zonde dat hoesjes de achterkant van je telefoon bedekken, en je daardoor niet naar het mooie ontwerp van je iPhone kunt kijken? Deze hoes is transparant waardoor je nog gewoon geniet van het design van je iPhone 12 mini.

Drie keer getest volgens Drop+-protocol

Otterbox wil dat jouw telefoon met een Otterbox-case overal op voorbereid is. Daarom testen ze hun hoesjes met het Drop+-protocol; een extra diploma die de case behaalt na een serie valtests bovenop de militaire standaard. Deze case heeft de standaard MIL-STD-test drie keer doorlopen, wat betekent dat hij 78 keer is laten vallen om de valbestendigheid te testen. Zo weet je zeker dat jouw telefoon écht bestand is tegen valpartijen en stoten.

Geschikte telefoons en tablets

De Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12 Pro Max is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12 Pro Max

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Kunststof Polycarbonaat
  Met stootrand Ja
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig