Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro
Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro
Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

49,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro in huis.

Beschrijving van de Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro

Een case is de meest gemakkelijke manier om je mobiele telefoon tegen een zachte prijs te beschermen. Daarnaast wordt je toestel minder glad, waardoor deze gemakkelijker te bedienen is! De stootrand van deze case is beter bestand tegen vallen en stoten dan andere hoesjes.

Doordat dit een doorzichtig hoesje is, zie je het ontwerp van je iPhone 12 mini nog goed. Wel zo fijn als je best wat geld hebt neergelegd voor zo’n mooie telefoon! Daarnaast zorgt hij er natuurlijk ook voor dat je iPhone helemaal gaaf blijft zodat je minder snel een nieuwe hoeft te kopen.

Drie keer getest volgens Drop+-protocol

Otterbox wil dat jouw telefoon met een Otterbox-case overal op voorbereid is. Daarom testen ze hun hoesjes met het Drop+-protocol; een extra diploma die de case behaalt na een serie valtests bovenop de militaire standaard. Deze case heeft de standaard MIL-STD-test drie keer doorlopen, wat betekent dat hij 78 keer is laten vallen om de valbestendigheid te testen. Zo weet je zeker dat jouw telefoon écht bestand is tegen valpartijen en stoten.

Geschikte telefoons en tablets

De Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Otterbox Symmetry Plus PC Back Cover Transparant Apple iPhone 12/12 Pro

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Kunststof Polycarbonaat
  Met stootrand Ja
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig