Otterbox Symmetry Case Clear OnePlus 9 Pro

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Case Clear OnePlus 9 Pro
Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Case Clear OnePlus 9 Pro
Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Case Clear OnePlus 9 Pro
Productafbeelding van de Otterbox Symmetry Case Clear OnePlus 9 Pro

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof
 • Werkt met draadloze (Qi) laders

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

34,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Otterbox Symmetry Case Clear OnePlus 9 Pro alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Otterbox Symmetry Case Clear OnePlus 9 Pro in huis.

Beschrijving van de Otterbox Symmetry Case Clear OnePlus 9 Pro

Met een telefoonhoesje kan je je OnePlus 9 Pro beschermen tegen vallen en stoten. Ook geef je de telefoon direct een nieuwe uitstraling.

Het polycarbonaat materiaal zorgt voor een extra laagje bescherming rondom de telefoon. Hierdoor is hij beter beschermd bij een eventuele val- of stootpartij.

Deze smartphone hoes is dun en geeft ook nog goede bescherming. Zo blijft het fijn om je telefoon vast te houden.

Deze Otterbox Symmetry Case Clear OnePlus 9 Pro is gemaakt van gerecyclede materialen! Zo draag je je steentje bij aan het milieu.

Backcovers zijn een goede keuze als beschermhoes. Terwijl je [geschikt voor] wordt beschermd aan de achterkant en zijkanten, offert de backcover niet al te veel van het mooie ontwerp op en liggen ze zeer comfortabel in de hand.

Otterbox-hoesjes zijn gemaakt om lang mee te gaan en dat uit zich door de beperkte levenslange garantie die ze bieden. Zolang je dezelfde smartphone gebruikt, krijg je van Otterbox een nieuw hoesje als je oude hoesje kapot is. Meld je product hiervoor aan via https://www.belsimpel.nl/mijnaccount/.

Drie keer getest volgens Drop+-protocol

Otterbox wil dat jouw telefoon met een Otterbox-case overal op voorbereid is. Daarom testen ze hun hoesjes met het Drop+-protocol; een extra diploma die de case behaalt na een serie valtests bovenop de militaire standaard. Deze case heeft de standaard MIL-STD-test drie keer doorlopen, wat betekent dat hij 78 keer is laten vallen om de valbestendigheid te testen. Zo weet je zeker dat jouw telefoon écht bestand is tegen valpartijen en stoten.

 

Geschikte telefoons en tablets

De Otterbox Symmetry Case Clear OnePlus 9 Pro is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Otterbox Symmetry Case Clear OnePlus 9 Pro

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie Beperkte levenslange garantie

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal - Duurzaamheid Gemaakt van gerecyclede materialen, Recyclebaar
  Thema Nee
  Type Kunststof Polycarbonaat
  Geschikt voor draadloos laden Ja
  Met stootrand Ja
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig