Nokia Purity HD by Monster Headset Blue

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Purity HD by Monster Headset Blue is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Nokia Purity HD by Monster Headset Blue

Nokia Purity HD by Monster Headset Blue

De Nokia Purity HD by Monster Headset biedt u zeer heldere gesprekken en verzekerd u van optimale geluidskwaliteit. U kunt dus vollop genieten van uw favoriete muziek, maar ook gesprekken voeren zonder last te hebben van achtergrondgeluiden. De headset bedekt u gehele oor zodat achtergrondgeluiden uw gesprek niet meer zullen verstoren en het zachte materiaal zorgt voor extra comfort. Deze headset van Nokia en Monster is voorzien van een blauwe kleur en heeft een zeer luxe design wat ervoor zorgt dat de headset heel wat uitstraalt. De headset is tot een zeer compact formaat op te vouwen waarna u hem kunt opbergen in de bijgeleverde case. Door de 3.5mm aansluiting van de headset is deze te gebruiken in combinatie met alle telefoons met een 3.5mm poort.

Geschikte telefoons en tablets

De Nokia Purity HD by Monster Headset Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Nokia Purity HD by Monster Headset Blue

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Over the ear
  Kabellengte 1300 mm cm

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 180 gram
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm