Nokia Purity HD by Monster Headset Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Purity HD by Monster Headset Black is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Nokia Purity HD by Monster Headset Black

Nokia Purity HD by Monster Headset Black

Maak kennis met het prachtige geluid dat de Nokia Purity HD by Monster u biedt en bel voortaan zeer verantwoord tijdens het rijden. De headset omsluit uw gehele oor, zodat u geen last zult hebben van achtergrondgeluiden en dankzij het zachte materiaal zit de headset zeer comfortabel. U kunt eenvoudig telefoontjes aannemen zonder uw telefoon vast te hoeven houden waardoor u ten alle tijden beide handen aan het stuur heeft. Het zeer moderne design is een gevolg van de samenwerking tussen Nokia en Monster en de zwarte kleur geeft de headset net dat beetje extra klasse. U kunt de headset voor alle mobiele telefoons met een 3.5mm poort gebruiken en het bedieningspaneel werkt met alle Windows telefoons. U krijgt een handige case bijgeleverd en doordat de headset opvouwbaar is neemt deze nauwelijks ruimte in.

Geschikte telefoons en tablets

De Nokia Purity HD by Monster Headset Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Nokia Purity HD by Monster Headset Black

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Over the ear
  Kabellengte 1300 mm cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 180 gram
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm