Nokia Purity by Monster Headset White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Purity by Monster Headset White is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Nokia Purity by Monster Headset White

Nokia Purity by Monster Headset White

Met de Nokia Purity by Monster Headset kunt u bellen en autorijden tegelijk. De headset biedt u een uitstekende geluidskwaliteit, waardoor u uw gesprekspartner altijd duidelijk kunt verstaan en u kunt genieten van uw favoriete muziek. De headset is van het type ear-in waardoor achtergrond geluiden uw gesprek of muziek niet zullen verstoren. De headset is universeel en kan gebruikt worden voor alle toestellen met een 3.5mm poort. De witte kleur geeft de headset een stijlvol uiterlijk en het moderne design is het resultaat van de samenwerking met het merk Monster. Om te zorgen dat iedereen de headset comfortabel kan dragen krijgt u bij de headset vijf verschillende maten oorkussens. Het bedieningspaneel zorgt ervoor dat u binnen een handomdraai het volume kan veranderen of een oproep kunt beantwoorden.

Geschikte telefoons en tablets

De Nokia Purity by Monster Headset White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Nokia Purity by Monster Headset White

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 1200 mm cm

  De kleur van het product.

  Kleur Wit

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 18 gram
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm