Nokia Lumia 800 Flip Case Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Nokia Lumia 800 Flip Case Black

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt aan voor- en achterkant

Uitgebreide specificaties

De Nokia Lumia 800 Flip Case Black is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Nokia Lumia 800 Flip Case Black

Nokia Lumia 800 Flip Case Black

Een plek om uw telefoon veilig in op te bergen is niet altijd voorhanden. Vaak biedt de broekzak dan uitkomst, maar men vergeet dat dit ook de plek is voor bijvoorbeeld uw sleutelbos. Dit kan nare gevolgen hebben, krasjes en beschadigingen die eigenlijk heel gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Gelukkig heeft Nokia deze accessoire gemaakt voor de Nokia 800, zodat uw mobiele telefoon veilig is tegen de kwade invloeden van buitenaf. Dit is een Flip Case, u kunt dus eenvoudig het flapje openklappen en zo uw mobiele telefoon gebruiken, wanneer u klaar bent met het gebruik van uw mobiele telefoon kunt u dit flapje terugplaatsen waardoor de telefoon weer beschermd is!

Specificaties Nokia Lumia 800 Flip Case Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Flip Case
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart