Nokia Headset WH-200

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Headset WH-200 is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Nokia Headset WH-200

Nokia Headset WH-200

Geniet de hele dag van de vrijheid van handsfree bellen met deze eenvoudige Nokia headset, u kunt uw oproepen beheren waar u ook bent met deze stijlvolle headset. De headset kent een gebruiksvriendelijk ontwerp, door de over het oor ontwerp blijft de headset namelijk goed zitten. De headset biedt controle en gemak en is ook nog eens zeer licht. Met 1 druk op de knop kunt u gesprekken opnemen en beëindigen. De Nokia WH-200 kunt u eenvoudig aansluiten op een van de vele toestellen met een 2,5 mm Nokia AV-aansluiting. Het geluid is uitstekend maar ook aan de veiligheid is gedacht u hoort namelijk ook uw omgeving nog. Een ideale headset voor wanneer u veel onderweg bent maar toch altijd bereikbaar wilt blijven.
 

Specificaties Nokia Headset WH-200

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Over the ear

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 15 gram
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 0 minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 0 uur
 • Audio

  Mono/Stereo Mono
 • Verwijderen

  Connector 2.5mm Nokia