Nokia BT headset BH-806 Nokia J Gold

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia BT headset BH-806 Nokia J Gold is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Nokia BT headset BH-806 Nokia J Gold

Nokia BT headset BH-806 Nokia J Gold

 De koning onder de Bluetooth Headsets, de Nokia J, is nu ook beschikbaar bij Belsimpel.nl! Het fantastische uiterlijk van de Nokia J zal u werkelijk versteld doen staan, zeker doordat de gehele accessoire met 18 karaats goud is versierd! Het is een erg handzame headset met veel mogelijkheden. Zo kunt u erg gemakkelijk uw mobiele telefoon aansluiten op de Nokia J, dit kan in luttele seconden. De houder die meegeleverd wordt is niet alleen een extra bescherming, het heeft nog meer functies. Wanneer de J in de houder zit is deze automatisch uit, in deze stand kan hij maar liefst 3 maanden meegenomen worden zonder dat de stroom op raakt! U zult een geluidskwaliteit ervaren waar menig headset jaloers op is. Wat ook handig is dat u tegelijkertijd meerdere toestellen kan aansluiten op de Nokia J, zo kunt u meerdere apparaten meenemen en bent u toch altijd goed bereikbaar. Via de micro-USB ingang kunt u de headset opladen, wel zo handig!

 

Geschikte telefoons en tablets

De Nokia BT headset BH-806 Nokia J Gold is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Nokia BT headset BH-806 Nokia J Gold

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Goud

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 8 gram
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.1
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 5 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 90 dagen uur
 • Audio

  Active Noise Cancelling Ja
  Mono/Stereo Mono
  Noise Filtering Ja