Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-505 Green

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-505 Green is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-505 Green

Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-505 Green

De Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-505 is een handige accessoire die speciaal gemaakt is voor de mensen met een actieve levensstijl. Met deze headset heeft u eenvoudig toegang tot uw muziek en gesprekken wanneer u onderweg bent. Deze accessoire is draadloos en ontzettend licht, hierdoor zal de headset comfortabel zitten. De Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-505 zal op zijn plaats blijven zitten omdat de accessoire om uw nek heen zit. De ear-in oordopjes zullen voor een helder en fantastisch geluid zorgen, zodat u optimaal kunt genieten van uw favoriete muziek. De hoofdtelefoon is zweet- en spatwaterdicht, dit is ideaal voor bij het sporten! U kunt uw toestel verbinden via Bluetooth (uw telefoon moet Bluetooth 2.1 of hoger ondersteunen) en via NFC (als uw toestel dit ondersteunt). Met de verschillende knoppen kunt u inkomende gesprekken beantwoorden/beëindigen en uw muziek regelen (afspelen, pauze, volgende/vorige track en volume hoger/lager).

Geschikte telefoons en tablets

De Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-505 Green is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-505 Green

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 0 cm
  Waterbestendig Ja
  Geschikt voor sport/fitness Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Groen

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 36 gram
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.1

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 12 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 375 uur uur
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 2.5mm Nokia