Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-111 Blue

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-111 Blue is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-111 Blue

Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-111 Blue

Voorkom gemakkelijk een boete en bel onderweg met de Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-111 Blue. Dankzij het bedieningspaneel kunt u zeer eenvoudig uw oproepen aannemen of uw muziek veranderen. Zo voorkomt u niet alleen alle moeite die u normaal gesproken zou moeten doen voor het pakken van uw muziekspeler of telefoon, maar neemt u ook nog eens zeer veilig deel aan het verkeer. Deze headset is draadloos door de bluetooth technologie waarover hij beschikt. U kunt de headset 7 uur lang gebruiken voor bellen en 120 uur achtereenvolgend in standby stand laten staan. De Nokia BH-111 Headset is van het type ear-in en is daardoor zeer comfortabel in uw oor te plaatsen.

Geschikte telefoons en tablets

De Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-111 Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-111 Blue

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 0 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Wit

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 16 gram
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.1
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 7 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 120 uur uur
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo