Nokia Bluetooth Carkit Ck300

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Nokia Bluetooth Carkit Ck300

Klanten zijn blij met:

 • Veilig handsfree bellen
 • Maakt gebruik van autospeakers

Uitgebreide specificaties

De Nokia Bluetooth Carkit Ck300 is niet meer leverbaar.

Naar alle carkits

Beschrijving van de Nokia Bluetooth Carkit Ck300

Nokia Bluetooth Carkit Ck300

De Nokia Carkit Ck300 is een kwalitatief hoogstaande Bluetooth carkit. Bent u opzoek naar glashelder geluid en een carkit die de mogelijkheid biedt om muziek te luisteren? Dan is deze carkit echt wat voor u. In de auto biedt deze carkit echt uitkomst. U kunt veilig de weg op terwijl u altijd bereikbaar bent en kunt genieten van de allerbeste geluidskwaliteit. Over het design van de carkit is ook nog eens goed nagedacht. Zo is de carkit erg modern vormgegeven en is er tegelijkertijd rekening gehouden met de behoeftes van de gebruiker door de eenvoud te bewaren. De carkit is lekker klein en een echt lichgewicht. Door het beperkte aantal knoppen is de carkit ook nog eens erg eenvoudig in de bediening. Het gebruiksgemak is goed doorgevoerd zo hoeft u niet meer op het scherm van uw telefoon te kijken om te zien wie u belt, de carkit geeft dit duidelijk weer. De ingebouwde luidspreker en microfoon geven perfect geluid, doordat dankzij DSP echo's en andere geluiden niet doorkomen. Deze carkit is dankzij het A2DP profiel ook goed te gebruiken voor het streamen van muziek. De Nokia CK-300 is voorzien van ISO aanluiting met een ingebouwde mute-functie. Het geluid kan verlopen via de speakers van de autoradio wanneer uw auto ook voorzien is van ISO. De carkit is niet alleen geschikt voor Nokia toestellen, maar vrijwel alle mobiele telefoons met een Bluetooth verbinding zijn te pairen met de CK-300.

Geschikte telefoons en tablets

De Nokia Bluetooth Carkit Ck300 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Nokia Bluetooth Carkit Ck300

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Plug&Play
  Geluidsversterking Via autoradio