Nokia Bluetooth Carkit Ck15w

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Nokia Bluetooth Carkit Ck15w

Klanten zijn blij met:

 • Veilig handsfree bellen

Uitgebreide specificaties

De Nokia Bluetooth Carkit Ck15w is niet meer leverbaar.

Naar alle carkits

Beschrijving van de Nokia Bluetooth Carkit Ck15w

Nokia Bluetooth Carkit Ck15w

Telefoonproblemen zijn verledentijd met de Nokia Bluetooth Carkit Ck15w. De carkit beschikt over allerlei functies waardoor de veiligheid verscherpt wordt. U beschikt bijvoorbeeld over een groot kleurenscherm waarop u alles goed kan lezen, zodat u niet afgeleid wordt en u zich nog steeds kan focussen op het verkeer. Wanneer u met uw mobiele telefoon spraak gestuurd kunt bellen is dit ook met de carkit geen probleem, waardoor u blik op de weg nog scherper blijft. Verder hoeft u ook niet meer op het scherm van uw telefoon te kijken om te zien wie u belt, de carkit geeft dit duidelijk weer. Ook heeft u geen probleem met het bedienen van de carkit. De carkit is gebruiksvriendelijk door de afstandsbediening die u erbij geleverd krijgt waarmee u gesprekken kunt opnemen of beëindigen. De carkit is niet alleen geschikt voor Nokia toestellen. Vrijwel alle mobiele telefoons met een Bluetooth-verbindingen kunnen worden verbonden met de carkit. De Nokia Ck15w is makkelijk te instaleren op uw dashboard. De ingebouwde luidspreker en microfoon zorgen voor helder en goed geluid. Wanneer u liever uw bestaande autoluidsprekers gebruikt is dit geen probleem ook dit kan met de Nokia bluetooth carkit. Naast al het gebruiksgemak is de carkit ook nog eens ontzettend stijlvol. U kunt de achtergrondkleur van het scherm aanpassen zodat de carkit goed bij de kleuren van uw auto past.

Geschikte telefoons en tablets

De Nokia Bluetooth Carkit Ck15w is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Nokia Bluetooth Carkit Ck15w

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Inbouw