Nokia Bluetooth Carkit 616

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Nokia Bluetooth Carkit 616

Klanten zijn blij met:

 • Veilig handsfree bellen

Uitgebreide specificaties

De Nokia Bluetooth Carkit 616 is niet meer leverbaar.

Naar alle carkits

Beschrijving van de Nokia Bluetooth Carkit 616

Nokia Bluetooth Carkit 616

Met deze Nokia Carkit beschikt u over productiviteit onderweg. U kunt met deze carkit handsfree bellen met een uitstekende geluidskwaliteit. U kunt het bedieningspaneel plaatsen waar u maar wilt waardoor het gebruiksgemak vergroot wordt. Het gebruik van deze carkit is uiterst eenvoudig, u kunt probleemloos overschakelen tussen uw mobiele telefoon en uw carkit door gewoon de contactsleutel in de auto om te draaien. De carkit biedt ondersteuning om de autoradio automatisch uit te schakelen en kent verschillende instellingen waarmee de beltoon, het luidsprekersvolume, en het geluid van de beltoon mee veranderend kunnen worden. Wanneer u liever uw bestaande autoluidsprekers gebruikt is dit geen probleem ook dit kan met de Nokia bluetooth carkit. Door het grote lettertype op het scherm kunt u moeiteloos smsjes lezen en gesprekken afhandelen. Ook de spraakgestuurde nummer keuze werkt uitstekend en is makkelijk in gebruik door de speciale spraaktoets. Verder kunt u onder een oproep zelfs een spraakopname plegen. Deze carkit is ook bij uitstek geschikt wanneer u uw auto deelt met bijvoorbeeld uw partner, een vriend of een collega door de twee gebruikersprofielen die deze carkit kent. Beide gebruikers kunnen ieder tot wel 1000 contacten toevoegen. Door de drie werkingsmodi biedt de carkit voor ieder wat wils. U kunt de carkit gebruiken voor standalone gebruik door uw SIM kaart erin te stoppen verder kunt u uw eigen toestel gebruiken via de SIM Access Mode en kunt u handsfree bellen via het handsfree profiel.

 

Geschikte telefoons en tablets

De Nokia Bluetooth Carkit 616 is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Nokia Bluetooth Carkit 616

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Plug&Play