Nokia Bluetooth Carkit Ck-7w

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Nokia Bluetooth Carkit Ck-7w

Klanten zijn blij met:

 • Veilig handsfree bellen
 • Maakt gebruik van autospeakers

Uitgebreide specificaties

De Nokia Bluetooth Carkit Ck-7w is niet meer leverbaar.

Naar alle carkits

Beschrijving van de Nokia Bluetooth Carkit Ck-7w

Nokia Bluetooth Carkit Ck-7w

Handsfree bellen is tegenwoordig zeer belangrijk en in trek. Wilt u ook profiteren van de vele voordelen die handsfree bellen met zich mee brengt? Vaak onderweg, geen tijd om uw telefoon op te laden en opzoek naar een carkit waarmee muziek luisteren goed mogelijk is, de Nokia Carkit Ck-7w kan het allemaal. Uw toestel is eenvoudig via bluetooth te verbinden met uw carkit. Vindt u het echter fijner om een kabel te gebruiken, dan is dit geen probleem uw mobiele telefoon is namelijk eenvoudig aan de carkit te koppelen via een pop port aansluiting. De carkit Ck-7w beschikt over een uitstekende geluidskwaliteit. Bijzonder aan de carkit is dat wanneer u uw oproepen aan neemt de muziek gewoon door kan spelen. Uiteraard dempt de autoradio automatisch tijdens een telefoongesprek, waardoor u beter te verstaan bent. Verder maakt de carkit gebruik van de externe microfoon wanneer u handsfree belt, het geluid komt uit de speaker van de carkit of via uw autoradio. De carkit is niet alleen voor het oor een aanrader, maar ook voor het oog door de moderne vormgeven.

Geschikte telefoons en tablets

De Nokia Bluetooth Carkit Ck-7w is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Nokia Bluetooth Carkit Ck-7w

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Inbouw
  Geluidsversterking Via autoradio