Nokia Accu BP6X

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Accu BP6X is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Nokia Accu BP6X

Nokia Accu BP6X

De Nokia Accu BP6X zorgt ervoor dat u altijd bereikbaar bent op uw mobiele telefoon. U kunt deze accu namelijk prima als reserve accu gebruiken voor uw Nokia 8800. Wanneer de originele accu van uw mobiele telefoon leeg is, vervangt u hem gewoon meteen voor deze Nokia accu BP6X, waarna u weer volop gebruik kunt maken van uw mobiele telefoon. De accu is echter wel alleen te gebruiken voor de Nokia 8800, omdat de accu toestelspecifiek is. Het is een Li-ion accu met een accusterkte van 770 mAh.

Specificaties Nokia Accu BP6X

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 770 mAh