Nokia Accu BP6MT

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Accu BP6MT is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Nokia Accu BP6MT

Nokia Accu BP6MT

Is u originele accu snel leeg en drastisch aan vervanging toe? Neem dan de Nokia Accu BP6MT en vervang uw oude accu voor dit splinternieuwe exemplaar. De Nokia Accu is een Li-ion accu, die over een sterkte beschikt van maar liefst 1050 mAh. U kunt deze accu gebruiken voor verschillende Nokia toestellen, namelijk de Nokia E51, de Nokia N81 en de Nokia N82. De Nokia Accu is voorzien van een witte kleur.

Specificaties Nokia Accu BP6MT

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1050 mAh