Nokia Accu BP6M

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Accu BP6M is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Nokia Accu BP6M

Nokia Accu BP6M

De Nokia Accu BP6M beschikt over een accusterkte van maar liefst 970 mAh en is van het type Li-Ion. U kunt de Nokia Accu perfect gebruiken als vervanging van uw huidige accu of als reserve accu. Deze accu is toestelspecifiek en maar te gebruiken voor een aantal Nokia toestellen. DIt zijn de Nokia 6280, de Nokia 9300, de Nokia 9300i, de Nokia N73 en als laatste de Nokia N93. De accu is voorzien van een zwarte kleur.

Specificaties Nokia Accu BP6M

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 970 mAh