Nokia Accu BP5M

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Accu BP5M is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Nokia Accu BP5M

Nokia Accu BP5M

Met de Nokia Accu BP5M als reserve accu bent u altijd bereikbaar. Wanneer uw originele accu leeg is hoeft u hem alleen maar te vervangen voor deze Nokia Accu BP5M, zodat u weer verder kunt gaan met gebruik maken van uw mobiele telefoon. De Nokia Accu BP5M is een Li-ion accu en heeft 900 mAh te bieden. U kunt de accu gebruiken voor de volgende mobiele telefoons: de Nokia 3600 Slide, de Nokia 5130 XpressMusic, de Nokia 6220 Classic, de Nokia 6500 Slide en de Nokia 7100 Supernova.

Specificaties Nokia Accu BP5M

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 900 mAh