Nokia Accu BP4L

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Accu BP4L is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Nokia Accu BP4L

Nokia Accu BP4L

De Nokia Accu BP4L zorgt er voor dat u weer langer kunt genieten van uw mobiele telefoon, in tegenstelling tot uw oude accu die snel leeg raakt. Het enige wat u hoeft te doen is uw originele accu te vervangen voor deze Nokia Accu BP4L. De Nokia Accu BP4L is een Li-ion accu die is voorzien van 1500 mAh accusterkte. De Nokia Accu BP4L is toestelspecifiek voor vele Nokia toestellen namelijk voor de Nokia 6760 Slide, de Nokia E52, de Nokia E55, de Nokia E61i, de Nokia E63, de Nokia E71, de Nokia E72, de Nokia E90 en de Nokia N810 Internet Tablet.

Specificaties Nokia Accu BP4L

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1500 mAh