Nokia Accu BL5J

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Accu BL5J is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Nokia Accu BL5J

Nokia Accu BL5J

Met de Nokia Accu BL5J komt u nooit meer met een lege mobiele telefoon te zitten. Gebruik deze accu als reserve accu en vervang uw huidige accu zodra die leeg is door de Nokia Accu BL5J. Zo is uw mobiele telefoon altijd voorzien van energie. De Nokia Accu BL5J is voorzien van een accusterkte van 1320 mAh en is van het type Li-ion accu. Dus heeft u een Nokia 5230, Nokia 5235 Comes with Music, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia N900 of een Nokia X6 neem dan deze accu als handige reserve accu of vervang uw huidige accu defenitief door de Nokia Accu BL5J.

Specificaties Nokia Accu BL5J

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1320 mAh