Nokia Accu BL5CT

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Accu BL5CT is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Nokia Accu BL5CT

Nokia Accu BL5CT

Vervang uw huidige beschadigde accu door deze Nokia Accu BL5CT en maak weer optimaal gebruik van uw mobiele telefoon. Deze Li-ion Nokia accu is voorzien van een grijze kleur. Met de 1020 mAh waarover de accu beschikt kunt u extra lang bruik maken van uw mobiele telefoon. De Nokia Accu BL5CT is toestelspecifiek voor de volgende toestellen: de Nokia 3720 Classic, de Nokia 5220 XpressMusic, de Nokia 6303 Classic, de Nokia 6303i Classic, de Nokia 6730 Classic en de Nokia C5-01.

Specificaties Nokia Accu BL5CT

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1020 mAh