Nokia Accu Bl4s

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Accu Bl4s is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Nokia Accu Bl4s

Nokia Accu Bl4s

Heeft uw meer power nodig voor uw Nokia? Met deze Nokia Accu BL4S kunt u weer langer vooruit. Door de betrouwbare li-Ion batterij zal u nooit meer zonder power komen te zitten. Doordat het hier gaat om een li-Ion accu kunt u de batterij vaak bijladen met een minimale afname van de capaciteit. De lichtgewicht accu zal uw telefoon niet zwaarder maken.U kunt de Nokia Accu BL4S gebruiken voor de volgende mobiele telefoons: Nokia 2680 Slide, Nokia 3600 Slide, Nokia 3710 Fold, Nokia 7020, Nokia 7100 Supernova en de Nokia 7610 Supernova.

Specificaties Nokia Accu Bl4s

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 860 mAh