Nokia Accu Bl4d

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Accu Bl4d is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Nokia Accu Bl4d

Nokia Accu Bl4d

Deze Nokia accu biedt uikomst wanneer u accu kapot is of niet meer lang genoeg mee gaat. De Bl4d accu is een krachtige li-Ion batterij, waardoor uw toestel weer genoeg energie zal krijgen om lang en goed te kunnen functioneren. De batterij bied een voeding van 1200 mAh voor een langere gesprekstijd. U kunt de accu in de backcover van uw Nokia toestel plaatsen.De Nokia Accu BL4D is gemaakt voor de Nokia N97 Mini en is dus niet te gebruiken voor andere toestellen.

Specificaties Nokia Accu Bl4d

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1200 mAh