Nokia Accu Bl4b

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Nokia Accu Bl4b is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de Nokia Accu Bl4b

Nokia accu Bl4b

Gaat u Nokia toestel ook zo snel leeg en is uw accu wel aan vervanging toe? Dan is deze krachtige Li-Ion batterij echt wat voor u. Uw mobiele telefoon zal weer langer meegaan, doordat de accu voldoende energie biedt om uw telefoon lang te kunnen gebruiken. De accu is een lichtgewicht accu, waardoor uw telefoon niet zwaarder zal worden. De accu is te plaatsen in de backcover van het Nokia toestel en is bruikbaar voor de Nokia 2630, Nokia 2760, Nokia 5000, Nokia 6111, Nokia 7070 Prism, Nokia 7370, Nokia 7373, Nokia 7500 Prism en de Nokia 76.

Specificaties Nokia Accu Bl4b

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 700 mAh