MyKronoz ZeSplash White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de MyKronoz ZeSplash White
Productafbeelding van de MyKronoz ZeSplash White

Klanten zijn blij met:

 • Met stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Dompeldicht (IP-x7))
 • 1.54 inch touchscreen
 • 41mm kast

Uitgebreide specificaties

De MyKronoz ZeSplash White is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de MyKronoz ZeSplash White

MyKronoz ZeSplash White

De MyKronoz ZeSplash White zorgt ervoor dat u kunt sporten op een aangename en effectieve manier. Met deze smartwatch kunt u bijvoorbeeld muziek afspelen tijdens het hardlopen en zonder moeite gesprekken opnemen als u gebeld wordt. Dit komt doordat de ZeSplash een microfoon en een luidspreker heeft en verbonden wordt met uw eigen smartphone. Bekijk tijdens het lopen hoeveel meter u eigenlijk al gelopen heeft en bekijk hoeveel calorieën u daarbij verbruikt heeft. Deze resultaten worden elke dag bijgehouden in de ZeSplash-app op uw mobiele telefoon en zo kunt u ook duidelijk zien of er verbetering komt in uw sportieve prestaties. Ook kunt u deze app gebruiken om een sportschema te maken als u bijvoorbeeld graag wilt afvallen. De MyKronoz ZeSplash helpt u dus om in een betere conditie te komen!

Verbinden met smartphone

Om deze functies allemaal te kunnen gebruiken, moet u de ZeSplash dus verbinden met een smartphone. Dit kan gratis en eenvoudig via Bluetooth, elke smartphone met Bluetooth versie 3.0 of hoger is hiervoor geschikt. De resultaten van het sporten kunt u dan zien via de gratis ZeSplash app. Als uw telefoon gekoppeld is aan het slimme horloge, gaat de MyKronoz ZeSplash trillen als de telefoon buiten bereik is en het signaal bijna verliest. Hierdoor heeft u altijd in de gaten of uw telefoon in de buurt is en kan het dus goed helpen tegen diefstal! De smartwatch is geschikt voor smartphones met besturingssysteem iOS 4.0 en hoger of Android 2.3 en hoger.

Geschikte telefoons en tablets

De MyKronoz ZeSplash White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties MyKronoz ZeSplash White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 41mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Siliconen
  Kleur band Wit
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Wit

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 50 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 65 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 41 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 12 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 3.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Geheugen

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 256 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.54 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 240x240 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 280 mAh mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja