MyKronoz ZeSplash Brown

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de MyKronoz ZeSplash Brown
Productafbeelding van de MyKronoz ZeSplash Brown

Klanten zijn blij met:

 • Met stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Dompeldicht (IP-x7))
 • 1.54 inch touchscreen
 • 41mm kast

Uitgebreide specificaties

De MyKronoz ZeSplash Brown is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de MyKronoz ZeSplash Brown

MyKronoz ZeSplash Brown

De MyKronoz ZeSplash Brown is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van smartwatches. Met deze smartwatch kunt u veel meer dan alleen de tijd bijhouden. Zo kunt u bijvoorbeeld bellen en spraakmemo’s maken door de ingebouwde microfoon. Ook kunt u muziek afspelen, als u de MyKronoz ZeSplash koppelt aan uw smartphone. Dit koppelen gaat eenvoudig en snel via Bluetooth en is voor elke mobiele telefoon beschikbaar met Bluetooth versie 3.0 of hoger. Ook kunt u met de smartwatch allerlei dingen bijhouden als u gaat sporten. U kunt bijvoorbeeld bijhouden welke afstand u al gelopen en hoeveel calorieën u daarbij verbruikt heeft. Deze resultaten kunt u gelijk terug zien op het mooie, waterbestendige scherm of op uw smartphone, als u gebruik maakt van de gratis ZeSplash-app.

Verlies uw telefoon nooit meer

Ook heeft de MyKronoz ZeSplash een nieuwe functie waardoor u uw telefoon veel minder snel kwijtraakt. Als uw telefoon zich ver van de smartwatch bevind, en het Bluetooth signaal dus zwakker wordt, dan geeft de ZeSplash een melding in de vorm van een lichte trilling. Zo merkt u het altijd als uw telefoon niet meer in de buurt is. Dit helpt erg goed tegen verlies of diefstal van uw smartphone!

Geschikte telefoons en tablets

De MyKronoz ZeSplash Brown is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties MyKronoz ZeSplash Brown

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 41mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Siliconen
  Kleur band Bruin
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Bruin

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 50 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 65 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 41 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 12 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 3.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Geheugen

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 256 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.54 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 240x240 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 280 mAh mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja