MyKronoz ZeSplash Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de MyKronoz ZeSplash Black
Productafbeelding van de MyKronoz ZeSplash Black

Klanten zijn blij met:

 • Met stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Waterbestendig (IP-x6))
 • 1.54 inch touchscreen
 • 41mm kast

Uitgebreide specificaties

De MyKronoz ZeSplash Black is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de MyKronoz ZeSplash Black

MyKronoz ZeSplash Black

De MyKronoz ZeSplash Black is een smartwatch met de allernieuwste technologische snufjes. De ZeSplash houdt niet alleen de tijd bij, hij houdt ook bij hoeveel u gelopen heeft en hoeveel calorieën u daarbij verbrand heeft. De smartwatch heeft een ingebouwde microfoon en luispreker, waardoor het ook mogelijk is om met de MyKronoz ZeSplash te bellen. Ook kunt u met uw telefoon muziek afspelen via de ZeSplash, waardoor u zich bijvoorbeeld tijdens een rondje hardlopen nooit hoeft te vervelen. Het slimmee horloge heeft kleurentouchscreen en is regen- en spatwaterbestendig.

Verbinden met smartphone

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de MyKronoz ZeSplash is het belangrijk om de smartwatch te verbinden met een mobiele telefoon; de smartphone moet draaien op iOS 4 en hoger of op Android 2.3 en hoger. Dit kan eenvoudig via Bluetooth met alle smartphones die Bluetooth 3.0 ondersteunen. Daarna kunt u eenvoudig en gratis de ZeSplash-app downloaden en hiermee kunt u uw dagelijkse resultaten bekijken op een overzichtelijke manier. Als uw smartphone verbonden is met de MyKronoz ZeSplash kunt u uw telefoon ook bedienen door opdrachten in te spreken in de ZeSplash. Dit is alleen mogelijk als uw smartphone stembediening ondersteunt.

Geschikte telefoons en tablets

De MyKronoz ZeSplash Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties MyKronoz ZeSplash Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 41mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterbestendig (IP-x6)
  Materiaal band Siliconen
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 50 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 65 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 41 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 12 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 3.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Geheugen

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 256 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.54 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 240x240 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 280 mAh mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja