MyKronoz ZeFit Yellow

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de MyKronoz ZeFit Yellow
Productafbeelding van de MyKronoz ZeFit Yellow

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De MyKronoz ZeFit Yellow is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de MyKronoz ZeFit Yellow

MyKronoz ZeFit Yellow

De MyKronoz ZeFit Yellow stappenteller helpt u op meerdere manieren om fit en in goede conditie te blijven. Allereerst kunt u bij het sporten meten welke afstand u gelopen heeft en hoeveel calorieën u daarbij verbruikt heeft. Ook meet de ZeFit stappenteller uiteraard het aantal stappen dat u daarbij gezet heeft. Maar er is meer, de MyKronoz ZeFit houdt namelijk bij hoelang en wanneer u slaapt. Zo kan deze innovatieve polsband uw slaapritme bepalen en hierbij een wekker zetten als u genoeg geslapen heeft. Zo wordt u altijd uitgerust wakker! De resultaten van het sporten kunt u op drie manieren bekijken, allereerst op het scherpe 1,4 inch OLED display van de MyKronoz ZeFit zelf. Ten tweede kan de ZeFit ook gekoppeld worden aan een smartphone met iOS 6 en hoger of Android 4.3 en hoger. U kunt de resultaten dan overzichtelijk inzien in de ZeFit-applicatie. Bovendien kunt u uw resultaten ook nog uploaden naar uw computer, met de bijgeleverde USB kabel.

Geschikte telefoons en tablets

De MyKronoz ZeFit Yellow is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties MyKronoz ZeFit Yellow

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Geel