MyKronoz ZeFit Red

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de MyKronoz ZeFit Red
Productafbeelding van de MyKronoz ZeFit Red

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De MyKronoz ZeFit Red is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de MyKronoz ZeFit Red

MyKronoz ZeFit Red

Gebruik de MyKronoz ZeFit Red wanneer u wilt afvallen of gewoon meer wilt sporten om een betere conditie te krijgen. De slimme polsband kan alle resultaten van het sporten eenvoudig op uw smartphone zetten door de eenvoudige ZeFit-applicatie. De enige voorwaarde die hieraan zit, is dat uw smartphone wel iOS 6.0 en hoger of Android 4.3 en hoger moet hebben. De app kan dan een schema maken, gebaseerd op uw resultaten en vervolgens aangeven wanneer u moet sporten om in goede conditie te blijven. De MyKronoz ZeFit meet niet alleen hoeveel stappen u gezet heeft, het houdt ook bij hoeveel meter u gelopen heeft en hoeveel calorieën u daarbij verbruikt heeft. Ook kunt u op de stappenteller altijd zien hoe laat het is op het innovatieve OLED scherm.

Geschikte telefoons en tablets

De MyKronoz ZeFit Red is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties MyKronoz ZeFit Red

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Rood