MyKronoz ZeFit Pink

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de MyKronoz ZeFit Pink
Productafbeelding van de MyKronoz ZeFit Pink

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De MyKronoz ZeFit Pink is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de MyKronoz ZeFit Pink

MyKronoz ZeFit Pink

De MyKronoz ZeFit Pink is een innovatieve polsband waarmee u alles kan bijhouden over uw dagelijkse sportieve activiteiten. De ZeFit, in een opvallende roze kleur, zet de resultaten van bijvoorbeeld een middagje wandelen gelijk op het OLED display. U kunt dan gelijk zien hoeveel stappen u gezet heeft, hoeveel meter u gelopen heeft en hoeveel calorieën u verbrand heeft . U kunt bovendien uw smartphone, als deze iOS 6.0 en hoger of Android 4.3 en hoger heeft, koppelen aan de polsband waardoor u alle resultaten ook op uw telefoon kunt bekijken. Ook houdt de MyKronoz ZeFit altijd bij hoeveel u slaapt op een dag en kan daaruit uw slaapritme opmaken. De polsband kan dan elke dag een wekker zetten op het moment dat u genoeg geslapen heeft! Zo slaapt u nooit te veel, en nooit te weinig.

Geschikte telefoons en tablets

De MyKronoz ZeFit Pink is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties MyKronoz ZeFit Pink

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Roze