MyKronoz ZeFit Blue

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de MyKronoz ZeFit Blue
Productafbeelding van de MyKronoz ZeFit Blue

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De MyKronoz ZeFit Blue is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de MyKronoz ZeFit Blue

MyKronoz ZeFit Blue

Met de MyKronoz ZeFit Blue kunt u meer dan alleen stappentellen. Hij houdt namelijk de tijd, het aantal stappen, de afgelegde afstand, de verbruikte calorieën en de geslapen uren bij. Zo kunt u bijvoorbeeld meten hoeveel calorieën u verbruikt als u een rondje gaat hardlopen. De ZeFit stappenteller is een kunststof armband met 1,4 inch OLED display erop. Op deze display kunt u alle resultaten zien van uw dagelijkse activiteiten. Met de ZeFit kunt u precies bijhouden hoeveel u gesport heeft en het helpt om perfect in conditie te blijven. Als u een smartphone heeft met Android 4.3 en hoger of iOS 6.0 en hoger, kunt u deze koppelen aan de MyKronoz ZeFit. Op deze manier kunt u ook al uw resultaten op uw smartphone bekijken.

Geschikte telefoons en tablets

De MyKronoz ZeFit Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties MyKronoz ZeFit Blue

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw