Motorola Moto Mods Style Shell Nylon Red

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Motorola Moto Mods Style Shell Nylon Red

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De Motorola Moto Mods Style Shell Nylon Red is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Motorola Moto Mods Style Shell Nylon Red

Motorola Moto Mods Style Shell Nylon Red

Geef je Moto Z-telefoon een andere look mee met de Motorola Moto Mods Style Shell Nylon Red. Dit is een opklikbaar hoesje die je telefoon beschermd tegen valpartijen, krassen en deuken. Mocht de standaard achterkant van je toestel niet naar jouw smaak zijn, dan kun je binnen enkele seconden deze rode shell op je toestel klikken. Het geribbelde oppervlak van de cover zorgt ervoor dat je smartphone lekker ruw is en niet makkelijk uit je handen glipt. De rode kleur geeft je Moto-toestel een flitsende uitstraling en zorgt ervoor dat je toestel makkelijk te herkennen is. Moto Mods zijn in allerlei varianten verkrijgbaar en zijn ontworpen om je telefoon zo goed mogelijk op jouw wensen te laten aansluiten. Zo kun je het uiterlijk van je Moto Z veranderen door een van de vele cases, maar ook kun je allerlei extra functies aan je toestel toevoegen, zoals extra boxen!

Video's over de Motorola Moto Mods Style Shell Nylon Red

Belsimpel-productvideo voor de Motorola Moto Mods Style Shell Nylon Red

Specificaties Motorola Moto Mods Style Shell Nylon Red

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Nylon

  De kleur van het product.

  Kleur Rood