Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer White is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer White

Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer White

Maak je Motorola-smartphone nét even wat specialer met deze Motorola Moto Mod Polaroid Insta-Share Printer in het wit! Met deze Mod tover je je toestel om in een Polaroid-printer, zodat je zelfgemaakte foto’s direct in klein formaat kunt printen, erg gaaf!

Geschikt voor de Moto Z-serie

Moto Mods zijn opklikbare accessoires voor toestellen uit de Moto Z-lijn van Motorola die je eenvoudig op de achterkant van je smartphone plaatst. De Polaroid Insta-Share Printer is voorzien van een 500mAh oplaadbare accu waarmee je twintig foto’s kunt printen.

Maakt leuke foto’s

Je kunt de foto’s voorzien van leuke filters voordat je ze print, of direct vanaf je social media selecteren. Bovendien zijn de foto’s aan de achterzijde voorzien van een plaklaag, zodat je je geschoten plaatjes direct kunt plakken of ergens ophangen! Ideaal tijdens een feestje of als decoratie.

Specificaties Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer White

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2018-07-20

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit