Motorola Moto Mods 360 Camera White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Motorola Moto Mods 360 Camera White is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Motorola Moto Mods 360 Camera White

Motorola Moto Mods 360 Camera White

Als je een Moto Z-toestel hebt kun je allerlei gave extra functies toevoegen via het Moto Mods-systeem. Met deze Moto Mods 360 Camera voeg je eenvoudig een camera toe waarmee je 360 graden kunt filmen! Dit accessoire bestaat uit een backcover die je eenvoudig op je telefoon klikt met aan de bovenkant de bijzondere camera. Deze camera bestaat uit twee 13-megapixelsensores die samen in 360 graden filmen. Zo kun je met je smartphone in een handomdraai je hele omgeving vastleggen! Een leuke extra is de 3D Sound, hierdoor krijgt het geluid echt richting zodat je nog meer in je video’s kunt opgaan. Met deze camera heb je ook extra opties voor foto’s. Uiteraard kun je 360 graden foto’s maken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een kijkhoek van 150 graden, ideaal voor bijvoorbeeld een groepsselfie!

Video's over de Motorola Moto Mods 360 Camera White

Belsimpel-productvideo voor de Motorola Moto Mods 360 Camera White

Specificaties Motorola Moto Mods 360 Camera White

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-10-03

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit