Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Motorola Moto 360 Light Metal

 • Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.56 inch touchscreen
 • Flexibele band van metaal
 • Handige verwisselbare band
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Motorola Moto 360 Light Metal is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Motorola Moto 360 Light Metal

  Motorola Moto 360 Light Metal

  De Motorola Moto 360 Light Metal is een slimme horloge die meer te bieden heeft dan een standaard horloge. Deze wearable is namelijk een verlengstuk van uw smartphone. De smartwatch kan notificaties die binnenkomen op uw telefoon weergeven. U hoeft dus niet altijd een toestel erbij te pakken. U kunt bijvoorbeeld het weer, inkomende berichten en inkomende oproepen bekijken om de Moto 360. Het is mogelijk om deze Motorola smartwatch draadloos op te laden; u plaatst de accessoire simpelweg in de specifieke draadloze lader.

  Klassiek ontwerp

  De Motorola Moto 360 Light Metal heeft een rond scherm en het materiaal rondom het scherm is staal. Het bandje is gemaakt van metaal. Deze eigenschappen zorgen niet alleen voor klassieke uitstraling; het horloge ziet er ook nog eens luxe uit. Bovendien is het display krasbestendig dankzij Corning Gorilla Glass; hiermee voorkomt u krassen.

  Altijd up-to-date

  Het slimme horloge draait op Android Wear en kan daarom met u mee denken, want hij kan meldingen geven op basis waar u bent. Hierdoor kan de Motorola Moto 360 bijvoorbeeld de juiste informatie over het weer, vluchtmeldingen en files doorgeven. De Moto 360 denkt ook om uw gezondheid; dankzij een hartslagmeter houdt hij dagelijks uw hartslag bij en ook kan hij verbrande calorieën bijhouden.

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Motorola Moto 360 Light Metal

  Alle specificaties en eigenschappen van de Motorola Moto 360 Light Metal overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   i

   De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

   Introductiedatum 2014-09-05
   i

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online
   i

   Een garantie is de waarborg dat het toestel voldoet aan bepaalde eisen.

   Garantie 1 jaar
   i

   Er zijn verscheidene vormen van garantie. De meest gebruikte vorm is Carry-in garantie. Dit houdt in dat je zelf verantwoordelijk bent voor verzenden en transporteren van je apparaat wanneer je gebruik wilt maken van de garantie.

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Metaal
   Kleur band Zilver
   Verwisselbare band ja
   Vorm scherm Rond
   Trilfunctie Ja
   i

   De kleur van het product.

   Kleur Zilver
   i

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 104 gram
   i

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elke telefoon heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android, Windows Phone en iOS.

   Besturingssysteem Android Wear
   i

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Engels
  • Multimedia

   i

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De nieuwste camera's op smartphones en tablets hebben meestal 8 megapixels of meer.

   Camera achterkant - megapixel Nee
   i

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De camera aan de voorkant van het toestel (ook wel de 'selfiecamera' genoemd) heeft meestal minder megapixels dan de camera aan de achterkant, en wordt vaak ook gebruikt bij beeldbellen.

   Camera voorkant - megapixel Nee
  • Connectiviteit

   i

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Ja
   i

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Processor

   i

   De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

   Processor Texas Instruments OMAP 3
  • Geheugen

   i

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen 4 GB
   i

   Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

   Werkgeheugen 512MB
  • Beeldscherm

   i

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype LCD
   i

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja
   i

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.56 inch
   i

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 320x290 pixels
  • Accu

   i

   Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

   Accucapaciteit 320 mAh
  • Aansluitingen

   i

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Bediening

   Spraakbesturing Ja
  • Sensoren

   i

   Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

   Hartslagmeter Ja
   Stappenteller Ja
  • Veiligheidsfeatures

   i

   IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

   IP certificering IP-67
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Motorola Moto 360 Light Metal

  Er zijn nog geen reviews over de Motorola Moto 360 Light Metal.

 • Video's

  Video's

  Er zijn op dit moment geen video's beschikbaar voor de Motorola Moto 360 Light Metal.

Motorola Moto 360 Light Metal

Motorola Moto 360 Light Metal