Motorola Moto 360 Light Metal

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Motorola Moto 360 Light Metal
Productafbeelding van de Motorola Moto 360 Light Metal
Productafbeelding van de Motorola Moto 360 Light Metal
Productafbeelding van de Motorola Moto 360 Light Metal

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Dompeldicht (IP-x7))
 • 1.56 inch touchscreen

Uitgebreide specificaties

De Motorola Moto 360 Light Metal is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Motorola Moto 360 Light Metal

Motorola Moto 360 Light Metal

De Motorola Moto 360 Light Metal is een slimme horloge die meer te bieden heeft dan een standaard horloge. Deze wearable is namelijk een verlengstuk van uw smartphone. De smartwatch kan notificaties die binnenkomen op uw telefoon weergeven. U hoeft dus niet altijd een toestel erbij te pakken. U kunt bijvoorbeeld het weer, inkomende berichten en inkomende oproepen bekijken om de Moto 360. Het is mogelijk om deze Motorola smartwatch draadloos op te laden; u plaatst de accessoire simpelweg in de specifieke draadloze lader.

Klassiek ontwerp

De Motorola Moto 360 Light Metal heeft een rond scherm en het materiaal rondom het scherm is staal. Het bandje is gemaakt van metaal. Deze eigenschappen zorgen niet alleen voor klassieke uitstraling; het horloge ziet er ook nog eens luxe uit. Bovendien is het display krasbestendig dankzij Corning Gorilla Glass; hiermee voorkomt u krassen.

Altijd up-to-date

Het slimme horloge draait op Android Wear en kan daarom met u mee denken, want hij kan meldingen geven op basis waar u bent. Hierdoor kan de Motorola Moto 360 bijvoorbeeld de juiste informatie over het weer, vluchtmeldingen en files doorgeven. De Moto 360 denkt ook om uw gezondheid; dankzij een hartslagmeter houdt hij dagelijks uw hartslag bij en ook kan hij verbrande calorieën bijhouden.

Specificaties Motorola Moto 360 Light Metal

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2014-09-05

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Metaal
  Kleur band Zilver
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 104 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Android Wear
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Texas Instruments OMAP 3
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.56 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 320x290 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 320 mAh mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja