Motorola Moto 360 Leather Silver

5 sterren
10
Fantastisch
1 geverifieerde klantreview

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Motorola Moto 360 Leather Silver
Productafbeelding van de Motorola Moto 360 Leather Silver

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Dompeldicht (IP-x7))
 • 1.56 inch touchscreen

Uitgebreide specificaties

De Motorola Moto 360 Leather Silver is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Motorola Moto 360 Leather Silver

Motorola Moto 360 Leather Silver

De Motorola Moto 360 is een smartwatch. De smartwatch kennen we als een vierkante display op een horlogebandje, maar de Moto 360 verandert dat beeld in één klap! Het scherm is namelijk rond en lijkt als twee druppels water op een "normaal" horloge. Zo ziet u bijvoorbeeld de tijd, maar u ontvangt op uw horloge ook al uw berichten en zelfs oproepen worden er weergegeven. Dit slimme horloge van Motorola draait op Android Wear en ondersteunt toestellen met Android 4.3 of hoger. 

Draadloos opladen

Met de Motorola Moto 360 wordt de bedrade lader verleden tijd. Het is namelijk mogelijk om de smartwatch op te laden met een draadloze lader. Leg de smartwatch op het plaatje en de Moto 360 wordt weer van nieuwe energie voorzien. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om een bedrade lader te gebruiken. De draadloze lader wordt niet meegeleverd en is apart te verkrijgen. 

Android Wear

Android speelt op de nieuwe smartwatches in met een speciale variant van Android: Android Wear. De Moto 360 hoort bij de eerste groep toestellen dat draait op dit besturingssysteem. Het maakt het mogelijk om onder andere gebruik te maken van functionaliteit rond fitness, snelheid en beweging. Daarnaast is Android Wear geoptimaliseerd voor gebruik in smartwatches. 

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Motorola Moto 360 Leather Silver:

10
1 geverifieerde review
5 sterren
Fantastisch
 • Scherm: 10
 • Batterijduur: 10
 • Prijs-kwaliteit: 10
 • Design: 10
 • Functionaliteiten: 10

Alle reviews

Specificaties Motorola Moto 360 Leather Silver

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2014-09-05

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Leer
  Kleur band Grijs
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 49 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Android Wear
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Texas Instruments OMAP 3

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 0 MHz
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.56 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 320x290 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 320 mAh mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja