Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Motorola Moto 360 Leather Black

 • Ster Ster Ster Ster Ster 1 review
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.56 inch touchscreen
 • Flexibele band van leer
 • Handige verwisselbare band
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Motorola Moto 360 Leather Black is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Motorola Moto 360 Leather Black

  Motorola Moto 360 Leather Black

  De Motorola Moto 360 Leather Black is de eerste smartwatch die Motorola uitbrengt. Een smartwatch is méér dan alleen een horloge, hij vertelt namelijk meer dan alleen de tijd. Inkomende berichten en oproepen worden weergegeven, u kunt het weer in de gaten houden en ook navigeren naar uw bestemming is mogelijk. Dit zijn slechts een aantal van de vele functies van de Motorola Moto 360 Black! De smartwatch heeft een rond scherm, beschikt verder over o.a. een stappenteller en hartslagmete. Het slimme horloge is compatibel met smartphones die draaien op Android 4.3 of hoger.

  Draadloos opladen

  De Motorola Moto 360 Leather Black heeft een erg handige functie: hij kan draadloos worden opgeladen. Dit betekent dat er geen gedoe meer nodig is met snoertjes en connectors. U zet het horloge gewoon in de draadloze oplader en hij wordt opgeladen. Ontzettend simpel en hartstikke handig! Een andere handige functie van de Moto 360 is dat u notities kunt maken en alarmen kunt inschakelen. Op deze manier hoeft u niet uw telefoon te pakken, maar regelt u dit eenvoudig en vlot met uw Motorola-smartwatch!

  Android Wear

  De Motorola Moto 360 is één van de eerste smartwatches met Android Wear als besturingssysteem. Dit besturingssysteem is speciaal gemaakt voor smartwatches en sluit daarom perfect aan bij de functies van deze gadget. Het besturingssysteem heeft fitness als één van de belangrijkste speerpunten uitgekozen. Daarom is het mogelijk om met de Moto 360 uw huidige snelheid te meten en de gemaakte afstand van bijvoorbeeld wandelingen bij te houden. 

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Motorola Moto 360 Leather Black

  Alle specificaties en eigenschappen van de Motorola Moto 360 Leather Black overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   i

   De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

   Introductiedatum 2014-09-05
   i

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online
   i

   Een garantie is de waarborg dat het toestel voldoet aan bepaalde eisen.

   Garantie 1 jaar
   i

   Er zijn verscheidene vormen van garantie. De meest gebruikte vorm is Carry-in garantie. Dit houdt in dat je zelf verantwoordelijk bent voor verzenden en transporteren van je apparaat wanneer je gebruik wilt maken van de garantie.

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Leer
   Kleur band Zwart
   Verwisselbare band ja
   Vorm scherm Rond
   Trilfunctie Ja
   i

   De kleur van het product.

   Kleur Zwart
   i

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 49 gram
   i

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elke telefoon heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android, Windows Phone en iOS.

   Besturingssysteem Android Wear
   i

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Engels
  • Multimedia

   i

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De nieuwste camera's op smartphones en tablets hebben meestal 8 megapixels of meer.

   Camera achterkant - megapixel Nee
   i

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De camera aan de voorkant van het toestel (ook wel de 'selfiecamera' genoemd) heeft meestal minder megapixels dan de camera aan de achterkant, en wordt vaak ook gebruikt bij beeldbellen.

   Camera voorkant - megapixel Nee
  • Connectiviteit

   i

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Ja
   i

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Processor

   i

   De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

   Processor Texas Instruments OMAP 3
  • Geheugen

   i

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen 4 GB
   i

   Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

   Werkgeheugen 512MB
  • Beeldscherm

   i

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype LCD
   i

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja
   i

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.56 inch
   i

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 320x290 pixels
  • Accu

   i

   Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

   Accucapaciteit 320 mAh
  • Aansluitingen

   i

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Bediening

   Spraakbesturing Ja
  • Sensoren

   i

   Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

   Hartslagmeter Ja
   Stappenteller Ja
  • Veiligheidsfeatures

   i

   IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

   IP certificering IP-67
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen van onze klanten over de Motorola Moto 360 Leather Black (1)

  Gemiddelde score voor de Motorola Moto 360 Leather Black na 1 review:

  • Algemeen:
   Ster Ster Ster Ster Ster
  • Vormgeving:
   Ster Ster Ster Ster Ster
  • Bouwkwaliteit:
   Ster Ster Ster Ster
  • Mogelijkheden:
   Ster Ster Ster
  • Gebruiksgemak:
   Ster Ster Ster
  • Geluidskwaliteit:
   Ster

  Review van: Spenjo

  • Donderdag 22 januari 2015
  • in bezit sinds januari 2015
  Algemeen: Ster Ster Ster Ster Ster
  Vormgeving:
  Ster Ster Ster Ster Ster
  Bouwkwaliteit:
  Ster Ster Ster Ster
  Mogelijkheden:
  Ster Ster Ster
  Gebruiksgemak:
  Ster Ster Ster
  Geluidskwaliteit:
  Ster
  Fancy, maar nog niet uitontwikkeld

  De Moto 360 is erg mooi om te zien, maar nog niet helemaal uit ontwikkeld. Zo reageert het display niet altijd op je vingerbewegingen en is door de beperkte interfacemogelijkheden ook niet altijd duidelijk hoe het werkt. Ook is het horloge soms traag, waardoor je de handeling herhaalt en soms iets ongedaan maakt daardoor (denk aan geluid uit, etcetera). Tenslotte is ook de accuduur nog een nadeel, het horloge houdt het korter dan een dag uit op een volle lading.

  De koppeling met de S4 van Samsung werkt goed en je kunt met Bluetooth verbonden zijn met meerdere apparaten tegelijk, bijvoorbeeld het horloge en de carkit van de auto.

 • Video's

  Video's

  Er zijn op dit moment geen video's beschikbaar voor de Motorola Moto 360 Leather Black.

Motorola Moto 360 Leather Black

Motorola Moto 360 Leather Black