Motorola Moto 360 Dark Metal

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Motorola Moto 360 Dark Metal
Productafbeelding van de Motorola Moto 360 Dark Metal
Productafbeelding van de Motorola Moto 360 Dark Metal

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Dompeldicht (IP-x7))
 • 1.56 inch touchscreen

Uitgebreide specificaties

De Motorola Moto 360 Dark Metal is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Motorola Moto 360 Dark Metal

Motorola Moto 360 Dark Metal

Maak kennis met de smartwatch van Motorola, de Motorola Moto 360 Dark Metal. Dit stijlvolle, zwarte horloge kan namelijk veel meer dan alleen de tijd bijhouden. Hierdoor zult u het horloge altijd om willen hebben. Motorola heeft hier rekening mee gehouden en het horloge is uitgerust met een ultrasterk Gorilla Glass-scherm. Hierdoor wordt het touchscreen van het horloge beschermd tegen krassen, die kunnen ontstaan uit alledaags gebruik. Ook heeft het toestel een IP67-certitficering, wat inhoudt dat het tot een diepte van 1 meter gedurende een half uur bestand is tegen water. Daarnaast is de Moto 360 ook stofdicht.

Blijf fit

Werk aan uw gezondheid met de Motorola Moto 360. De smartwatch is uitgerust met een accelerometer, GPS en een stappenteller. Dit zorgt ervoor dat het de ideale combinatie is om bijvoorbeeld mee te hardlopen. De naam van de ingebouwde activiteits-tracker is Moto Body, die u moet aansporen een gezondere leefstijl aan te meten. Zo ontvangt u coaching en krijgt u extra motivatie om uw doelen te halen.

Altijd direct op de hoogte

De belangrijkste functie van de Moto 360 is nog beter dan de vorige functionaliteiten. Het horloge wordt verbonden met uw smartphone, mits deze draait op Android 4.3 of hoger. Daarna ontvangt u meldingen van uw smartphone op uw telefoon. Heeft u een berichtje van uw moeder, of komt er een e-mail? Uw slimme horloge vertelt het u. Zo hoeft u uw telefoon niet te zoeken in uw tas om te zien of u berichten heeft, maar weet u dit met een enkele blik op uw pols. Ook kunt u met een stemcommando de routebeschrijving naar uw werk opvragen. Ideaal als u op de fiets zit!

Specificaties Motorola Moto 360 Dark Metal

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2014-05-09

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Metaal
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 104 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Android Wear
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Texas Instruments OMAP 3
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.56 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 320x290 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 320 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja