Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Motorola Moto 360 Dark Metal

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.56 inch touchscreen
 • Flexibele band van metaal
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Motorola Moto 360 Dark Metal is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Motorola Moto 360 Dark Metal

  Motorola Moto 360 Dark Metal

  Maak kennis met de smartwatch van Motorola, de Motorola Moto 360 Dark Metal. Dit stijlvolle, zwarte horloge kan namelijk veel meer dan alleen de tijd bijhouden. Hierdoor zult u het horloge altijd om willen hebben. Motorola heeft hier rekening mee gehouden en het horloge is uitgerust met een ultrasterk Gorilla Glass-scherm. Hierdoor wordt het touchscreen van het horloge beschermd tegen krassen, die kunnen ontstaan uit alledaags gebruik. Ook heeft het toestel een IP67-certitficering, wat inhoudt dat het tot een diepte van 1 meter gedurende een half uur bestand is tegen water. Daarnaast is de Moto 360 ook stofdicht.

  Blijf fit

  Werk aan uw gezondheid met de Motorola Moto 360. De smartwatch is uitgerust met een accelerometer, GPS en een stappenteller. Dit zorgt ervoor dat het de ideale combinatie is om bijvoorbeeld mee te hardlopen. De naam van de ingebouwde activiteits-tracker is Moto Body, die u moet aansporen een gezondere leefstijl aan te meten. Zo ontvangt u coaching en krijgt u extra motivatie om uw doelen te halen.

  Altijd direct op de hoogte

  De belangrijkste functie van de Moto 360 is nog beter dan de vorige functionaliteiten. Het horloge wordt verbonden met uw smartphone, mits deze draait op Android 4.3 of hoger. Daarna ontvangt u meldingen van uw smartphone op uw telefoon. Heeft u een berichtje van uw moeder, of komt er een e-mail? Uw slimme horloge vertelt het u. Zo hoeft u uw telefoon niet te zoeken in uw tas om te zien of u berichten heeft, maar weet u dit met een enkele blik op uw pols. Ook kunt u met een stemcommando de routebeschrijving naar uw werk opvragen. Ideaal als u op de fiets zit!

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Motorola Moto 360 Dark Metal

  Alle specificaties en eigenschappen van de Motorola Moto 360 Dark Metal overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

   Introductiedatum 2014-05-09

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 2 jaar

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Metaal
   Kleur band Zwart
   Verwisselbare band ja
   Vorm scherm Rond
   Trilfunctie Ja

   De kleur van het product.

   Kleur Zwart

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 104 gram

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

   Besturingssysteem Android Wear

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Engels
  • Multimedia

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De nieuwste camera's op smartphones en tablets hebben meestal 8 megapixels of meer.

   Camera achterkant - megapixel Nee

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De camera aan de voorkant van het toestel (ook wel de 'selfiecamera' genoemd) heeft meestal minder megapixels dan de camera aan de achterkant, en wordt vaak ook gebruikt bij beeldbellen.

   Camera voorkant - megapixel Nee
  • Connectiviteit

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Ja

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Processor

   De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

   Processor Texas Instruments OMAP 3
  • Geheugen

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen 4 GB

   Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

   Werkgeheugen 512MB
  • Beeldscherm

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype LCD

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.56 inch

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 320x290 pixels
  • Accu

   Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

   Accucapaciteit 320
  • Aansluitingen

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Bediening

   Spraakbesturing Ja
  • Sensoren

   Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

   Hartslagmeter Ja
   Stappenteller Ja
  • Veiligheidsfeatures

   IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

   IP certificering IP-67
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Motorola Moto 360 Dark Metal

  Er zijn nog geen reviews over de Motorola Moto 360 Dark Metal.

 • Video's

  Video's

  Er zijn op dit moment geen video's beschikbaar voor de Motorola Moto 360 Dark Metal.

Motorola Moto 360 Dark Metal

Motorola Moto 360 Dark Metal