Motorola Moto 360 (2nd Gen) Leather Dali Cognac

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Motorola Moto 360 (2nd Gen) Leather Dali Cognac
Productafbeelding van de Motorola Moto 360 (2nd Gen) Leather Dali Cognac

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Dompeldicht (IP-x7))
 • 1.56 inch touchscreen

Uitgebreide specificaties

De Motorola Moto 360 (2nd Gen) Leather Dali Cognac is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Motorola Moto 360 (2nd Gen) Leather Dali Cognac

Motorola Moto 360 (2nd Gen) Leather Dali Cognac

Sluit nu aan bij de toekomst met deze geavanceerde Motorola Moto 360 (2nd Gen) Leather Dali Cognac. Android-telefoons en iPhones zijn compatibel met deze smartwatch van Motorola, dankzij het Android Wear besturingssysteem. Deze multifunctionele smartwatch is de perfecte accessoire voor elke smartphone-eigenaar. Zo kun je gemakkelijk en snel je notificaties lezen, je afspraken bijhouden, je dagelijkse activiteiten in beeld brengen en nog veel meer! Vanzelfsprekend is het nog steeds een horloge, dus ook de tijd en de datum bekijken is een van de pluspunten van deze accessoire. Deze variant van de Moto 360 (2015) heeft een horlogekast van 46mm. Het horloge is compatibel met toestellen die draaien op Android 4.3 of hoger en iOS 8.2 of hoger.

Een echt horloge

Natuurlijk heeft de Motorola Moto 360 (2nd Gen)de belangrijkste eigenschappen van het klassieke horloge gewoon meegenomen. Zo zit de mooie, cognac-gekleurde leren band comfortabel om je pols heen en dankzij de mooie ronde klok is deze smartwatch een aanvulling op elke outfit. Zo past dit horloge op een chique feest net zo goed als op een avondje stappen of een dag op kantoor. Met deze gadget om je pols verbaas je iedereen!

Handig en functioneel

De Motorola Moto 360 (2nd Gen) Leather Dali Cognac is enorm veelzijdig. Op het mooie, ronde LCD-scherm met touchscreen kun je van alles aflezen. Zo kun je met de verscheidene sensoren je stappen bijhouden, je hartslag meten en je verbrande calorieën bijhouden. Zo ben je altijd op de hoogte van je eigen sportieve activiteiten. De leren band kun je eenvoudig verwisselen, zodat je dit horloge volledig aan je eigen wensen kunt aanpassen. De toekomst is nu, sluit je aan!

Specificaties Motorola Moto 360 (2nd Gen) Leather Dali Cognac

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-09-02

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Leer
  Kleur band Bruin
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Bruin

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Android Wear

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.4 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Qualcomm Snapdragon 400

  De snelheid van een processor. De snelheid wordt uitgedrukt in Megahertz (Mhz, 1000 Mhz = 1 GHz)

  Kloksnelheid 12000 MHz

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 4000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.56 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 360x360 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 300 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja