Motorola Grip Shell Turquoise New Moto E

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Motorola Grip Shell Turquoise New Moto E

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Motorola Grip Shell Turquoise New Moto E is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Motorola Grip Shell Turquoise New Moto E

Motorola Grip Shell Turquoise New Moto E

Houdt uw smartphone langer mooi met de Motorola Grip Shell Turquoise New Moto E. Deze case is gemaakt van sterk kunststof en heeft een stootrand aan de zijkant, wat van rubberized materiaal is gemaakt. Hierdoor kan uw Motorola New Moto E wel tegen een stootje en hoeft u niet bang te zijn dat een keer uw telefoon laten vallen het einde betekent van uw New Moto E. De backcover laat aan de zijkant openingen vrij voor de aansluitingen van de smartphone, zodat u het toestel gewoon kunt opladen in het hoesje. Ook kunt u gewoon foto’s blijven maken terwijl de Motorola Moto E (2015) in de cover zit. De knoppen zijn in de Motorola Grip Shell uitgevoerd, dus ook deze kunt u blijven bedienen. Zo levert u niets in op gebruiksgemak, maar blijft het toestel wel goed beschermd.

Specificaties Motorola Grip Shell Turquoise New Moto E

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Met stootrand Ja
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw