Motorola Grip Shell Blue New Moto E

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Motorola Grip Shell Blue New Moto E

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen
 • Van hoogwaardig kunststof

Uitgebreide specificaties

De Motorola Grip Shell Blue New Moto E is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Motorola Grip Shell Blue New Moto E

Motorola Grip Shell Blue New Moto E

Met de Motorola Grip Shell Blue New Moto E steelt u de show. Niet alleen is uw telefoon voorzien van een prachtige blauwe backcover, maar ook wordt het toestel extra goed beschermd tegen vallen en stoten. Door de rubberized zijkanten van het hoesje kan de Motorola New Moto E beter tegen bijvoorbeeld het stoten van uw toestel tegen een tafel. Ook zorgt dit materiaal ervoor dat de smartphone niet snel uit uw handen glipt: voorkomen is immers beter dan genezen! De achterkant van kunststof laat ruimte vrij voor de camera, zodat u ook nog foto’s kunt maken terwijl uw telefoon in de backcase zit. Bovendien zijn er in de zijkanten ook uitsparingen voor de knoppen en aansluitingen, zodat de New Moto E niet meer uit de case hoeft voor bijvoorbeeld opladen.

Specificaties Motorola Grip Shell Blue New Moto E

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Met stootrand Ja
  Type Back Cover
  Materiaal Kunststof

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw