Monster Turbine Oordopjes

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Monster Turbine Oordopjes is niet meer leverbaar.

Naar alle oordopjes

Beschrijving van de Monster Turbine Oordopjes

Monster Turbine Oordopjes

De oordopjes van Monster bieden u een perfecte geluidskwaliteit. U hoeft zich nooit meer te storen aan achtergrond geluiden door de vier verschillende sleeve sets die geleverd worden. Doordat er altijd een passend oordopje voor u bij is zult u volledig afgesloten worden van achtergrond geluiden zodat u volledig meegesleept wordt in uw muziek. De oordopjes bieden u alle nuances die in de muziek zitten terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van een zuivere Bass. Het maakt niet uit of u hoge tonen of lage tonen beluisterd en of u muziek hard of zacht staat deze oordopjes zullen altijd het beste uit de muziek halen. Doordat de oordopjes licht van gewicht zijn zijn ze eenvoudig mee te nemen. Daarnaast is het snoer stevig en flexibel uitgevoerd waardoor uw kabel niet in de war zal raken.

Geschikte telefoons en tablets

De Monster Turbine Oordopjes is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Monster Turbine Oordopjes

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 1,3 meter cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 260 gram
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 115 dB
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm