Monster Headset urBeats by Dr.Dre White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Monster Headset urBeats by Dr.Dre White is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de Monster Headset urBeats by Dr.Dre White

Monster Headset urBeats by Dr.Dre White

Het beste van het beste, Monster biedt in samenwerking met Dr.Dre deze fantastische oordopjes aan. Extreem hoge kwaliteit geluid gecombineerd met de looks, deze oordopjes hebben alles te bieden wat men kan verwachten van een headset. Dankzij de volumeregeling kunt u erg eenvoudig het volume afstemmen en naar het volgende nummer gaan, dat bespaart veel moeite. Er is ook een microfoon aanwezig, zo kunt u uw oordopjes altijd in houden. Ervaar muziek en geluiden op een heel ander niveau, u zult versteld staan van wat u heeft gemist de afgelopen jaren!

Geschikte telefoons en tablets

De Monster Headset urBeats by Dr.Dre White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Monster Headset urBeats by Dr.Dre White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 0 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm